niko stammes performance consultancy...

Tanzania People Profit Spirit

De 10-daagse Tanzania-reis is een programma met het thema “people-profit-spirit”, waarin we het kleinschalige ondernemerschap in Tanzania gaan ontmoeten en supporten.

Hoe?

In samenwerking met Vin Morar (hoogleraar entrepreneurship & small business TSM Twente) bezoeken we bedrijfjes en mensen van de overheid.
Daarnaast is deze week een reflectieweek waarin Isaac Shapiro met en voor ons zogenaamde “Meetings in Truth” doet. In korte en inspirerende bezinningsbijeenkomsten zullen we de “doe en wil-modus” op een lager pitje zetten. De “zijn-modus” zal in deze "mindfullness bijeenkomsten" geactiveerd worden bij onszelf.
Hiernaast is er gelegenheid tot intervisie en zen meditatie. Ook is er volop gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen op de veranda’s van de prachtige lodges waar we verblijven in de wildernis
Natuurlijk gaan we ook het enorme land beleven. BMS travelling die de reisorganisatie voor zijn rekening neemt, neemt ons mee voor een 2-daagse safari.

Voor wie?
Deze week is voor allen die zich willen ontwikkelen.

Door wie?
Niko Stammes en Henk de Koning in samenwerking met Vin Morar (hoogleraar entrepreneurship & small business) en Isaac Shapiro (levensleraar, facilitator).

Duur
De reis vindt plaats in het voorjaar van 2010 in overleg met deelnemers

Kosten
De reis kost ca € 5.000,=
Dit is inclusief vlucht, lodging en boarding, safari, coaching en begeleiding.

Meer informatie?
Meer informatie is te vinden in “Tanzania 2010 People-Profit-Spirit” .
Ook nodigen wij u van harte uit op onze informatieve bijeenkomsten, de "Mwzungu Gatherings".

Inschrijven
Voor de "Mwzungu Gatherings": via mail of telefoon (06 - 534.90.437).
Voor de reis: via mail

ga terug


niko stammes performance consultancy

 

 
ontwerp WEBgems