Peter Hijgenaar

Peter Hijgenaar is als geen ander in staat om management en medewerkers te inspireren en in beweging te brengen. Hij brengt organisatiebewustzijn in en creëert samen met de betrokkenen de omstandigheden die nodig zijn om doeltreffend en duurzaam te veranderen. Transformatie is daarmee meer een proces dan één enkele interventie. Zijn kernwaarden zijn; respect, moed en liefde; zij dragen bij aan zijn professionele, confronterende en resultaatgerichte aanpak.

Zijn specialisaties zijn het duurzaam transformeren van organisaties, het ontwikkelen van talenten en leiderschap en coaching. Centraal in zijn aanpak staan de talenten van ieder individu en zijn/haar bijdrage aan het succes van de organisatie. “Making business personal”.

Naast het adviseren over het transformeren van organisaties geeft Peter training op het gebied van coachend en persoonlijk leiderschap, klantgerichtheid en sales. Hij is gecertificeerd coach.

Na een uitgebreide carrière in sales en management heeft Peter gewerkt bij IBM Nederland als Management Development Leader voor de BeNeLux. In deze rol heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan de transformatie van de cultuur en het leiderschap van het management in de Benelux.

ga terug


niko stammes performance consultancy

 

 
ontwerp WEBgems