MD Opleidingen

Management Development (MD) is als onderdeel van met name grotere ondernemingen erop gericht de kwaliteit van het management in een organisatie op peil te houden en te ontwikkelen. Zij zorgen ervoor dat managers zich voortdurend ontwikkelen. MD zorgt voor de juiste opvolgers voor managementposities.

Management Development zorgt voor de juiste opvolgers voor managementposities

Maatwerk

Wij maken Management Development Opleidingen op maat. Onze MD Opleidingen kenmerken zich door een sterke gerichtheid op het ontwikkelen van vaardigheden en persoonlijkheid en op het krijgen van inzicht in de processen van de eigen organisatie.

Voorafgaand aan het ontwikkelen van een MD opleiding voor een organisatie gaan we uitgebreid met MD en ‘stakeholders’ in gesprek, zodat de opleiding volledig op basis van de wensen van het bedrijf wordt samengesteld.

Voorbeelden

Wij hebben voor verschillende niveaus en diverse ondernemingen MD-opleidingen en trainingsprogramma’s gemaakt en uitgevoerd. Een paar voorbeelden zijn trainingstrajecten voor management trainees, leiderschapsprogramma’s en persoonlijke effectiviteittrainingen.

Meer weten?

Indien u vragen heeft, bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen.

U kunt altijd bellen of mailen.

We maakten een geweldig compact, uitgebalanceerd programma mee, met twee sterren van trainers, waarin je absoluut jezelf tegenkomt.