Opleidingsprogramma’s

De meeste ondernemingen en instellingen maken periodiek opleidingsplannen om de kwaliteit van mensen en de organisatie op alle niveaus op peil te houden. Vaak wordt dit geïnitieerd door een afdeling HRM.

Onze opleidingen sluiten aan bij de doelen van de organisatie en zijn direct toepasbaar

Maatwerk

Wij maken opleidingsprogramma’s die geheel op maat gesneden zijn. Onze opleidingen en trainingen sluiten direct aan bij de doelen van de organisatie en kenmerken zich door een praktische toepasbaarheid en een sterk interactieve benadering.

Het maken van een opleiding of training begint met het maken van een training need analysis . Vervolgens ontwerpen en bouwen we de opleidingen en trainingen en voeren we deze uit. Op basis van deze analyse adviseren wij het management omtrent de juiste inzet van opleiding en training.

Voorbeelden

De opleidingen en trainingen die wij in dit verband uitvoeren, liggen onder meer op het terrein van Communicatie, Samenwerken, Leiderschap, Persoonlijke Effectiviteit, Interne Klantgerichtheid, Adviesvaardigheden, Probleemoplossing, Time Management, Verkoopvaardigheden, Projectmanagement.

We beschikken over een groot netwerk om ook aanpalende onderwerpen in het programma uit te voeren. Denk aan Financiën voor non-financials, Risicomanagement, Lean-methodiek, etcetera.

Ook leiden wij in Train-de-Trainer programma’s interne managers op zodat zij zelf bepaalde trainingen uit kunnen voeren.

Meer weten?

Indien u vragen heeft, bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen.

U kunt altijd bellen of mailen.

“Niko Stammes Performance Consultancy is resultaatgericht: bij alles worden de gestelde doelen voor ogen gehouden.”