Trainingen Performance Verbetering

Onderdelen van een bedrijf of instelling werken vaak gericht aan de verbetering van hun performance. Opleiden en trainen is een belangrijke factor om performance verbeteringen binnen de organisatie te realiseren. Wij adviseren hierbij, we coachen teams en managers. En we ontwerpen trainingen en voeren deze uit.

Maatwerk

Onze trainingen sluiten aan bij de vraag van de onderneming

De trainingen voor performance verbetering zijn altijd maatwerk. Onze aanpak kenmerkt zich door een directe aansluiting bij de vraag uit de organisatie. We werken daarbij intensief samen met het management, dat altijd een rol heeft bij of in de trainingen. Als coach of als co-trainer.

Voorbeelden

We verzorgden trainingen op het gebied van businesspartnership voor het ICT onderdeel van een grote retailer. Ook voerden wij projectmanagement in bij een vastgoed bedrijf en trainden mensen in de nieuwe methodiek. We deden meerdere trajecten op het gebied van klantgerichtheid. We voerden methodes in voor intervisie en collegiale consultatie bij meerdere ondernemingen.

Meer weten?

Indien u vragen heeft, bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen.

U kunt altijd bellen of mailen.

Na jaren van samenwerking hebben we al vele zichtbare veranderingen bereikt én bovenal is het een feest om met hem te werken!