Support Group

De support group is een breed netwerk van samenwerkende senior consultants, coaches, organisatie adviseurs, trainers, acteurs, outdoortrainers, begeleiders, inleiders, facilitators en meer.

Samenwerking met de support group maakt het mogelijk grote opdrachten te aanvaarden.

De support group werkt samen op basis van afspraken, op projectbasis. Ieder lid van de support group dat een opdracht uitvoert, is verantwoordelijk voor het eindresultaat.

De support group groeit jaarlijks door de aanwas van mensen die beschikken over kunde en motivatie en waarmee het ‘klikt’.

Het is inspirerend om met een groep goeie en inspirerende collega’s samen te werken. Ieder brengt zijn of haar eigen kwaliteiten in en we leren ongelooflijk veel van elkaar.

Ook kiezen we er regelmatig voor om onszelf te laten opleiden. Dit kan onderling, maar vaak ook huren we een kanjer op een specialisme in en nodigen die uit met ons aan de slag te gaan. Op deze manier ontstaat er ook gezamenlijkheid in onze aanpak.

Zo werken we samen, lachen we samen, inspireren en coachen we elkaar, brengen we elkaar en de programma’s naar een hoger plan en leren we samen.

Door de netwerkconstructie kan Niko Stammes Performance Consultancy grotere opdrachten aan.