Reacties Deelnemers

Hieronder een aantal reacties van mensen die deelnamen aan onze trainingen en coaching.

Je hebt de unieke kwaliteit om heel vriendelijk, begripvol en warm te zijn als persoon, maar je durft ook te confronteren. Daarmee creëer je een veilige leeromgeving die net spannend genoeg is, net buiten de comfort zone, maar niet in de panic zone. Dan de opbouw van de training: geen overload aan theorie, net genoeg om te kunnen onthouden en vooral toe te passen in allerlei oefeningen. Daardoor heb ik in een dag heel veel geleerd.

Voor mij de perfecte balans tussen kennis, humor, kritiek en “lekker normaal”.

Dank voor jouw inzichten dat het ook anders kan en voor de inspiratie!

Scherpe vriendelijke persoonlijkheid die mooi kan vertellen. Bedankt voor alles!

Ik wil jou bedanken voor de fijne trainingen die ik bij je heb mogen volgen!  Altijd confronterend, maar nooit vervelend en oh zo leerzaam op professioneel en persoonlijk vlak!!! Ik vind je een topcoach!!

To the point, heeft goede tips.

Neemt geen blad voor de mond maar brengt het opbouwend.

Sympathiek, rustig, scherp, kritisch.

Helder, scherp en objectief.

Inzichtgevend voor verdere en persoonlijke ontwikkeling.

Goede feedback gekregen.

Uitstekende analyse van persoonlijke eigenschappen.

Geeft goede, opbouwende kritiek.

Een geweldig programma!!! Zeer leerzaam en zeer confronterend.

Ik heb Niko leren kennen via mijn eigen coaching traject. Via een klik gesprek hebben we kennis gemaakt en dit is zeer goed bevallen. Hij heeft mij verder geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling en me bewust gemaakt van wie ik ben, hoe ik op mensen over kom en hoe ik me in bepaalde situaties kan gedragen. Ik heb geleerd meerdere stijlen als manager toe te passen. Niko laat je doorgronden waar je persoonlijke drijfveren vandaan komen.

Ik heb het werken met Niko als zeer prettig ervaren en hij zet meerdere methodes in om je te helpen. Altijd op een duidelijke en directe manier

Ik wil je nogmaals bedanken voor de nieuwe inzichten die je me hebt gegeven. Het is lang geleden dat ik zolang geboeid en enthousiast een managementcursus heb bijgewoond. Waarschijnlijk ook omdat er zoveel “geel” in mij werd gestimuleerd :-).

Ik vond het ongelooflijk hoe snel jij inzicht in mensen hebt en hoe je dit verwoord en hoe dicht je ook bij jezelf blijft. Gaf me een enorme energieboost!

‘Een geweldig compact, uitgebalanceerd programma met twee sterren van trainers, waarin je absoluut jezelf tegenkomt. Zit een hoop verschillende dingen in, ook veel praktijkervaring. Dit alles in een kort tijdsbestek (efficiënt)’.

‘Ik heb nu voor mijzelf veel duidelijkheid voor ogen, welke zaken ik in mijn communicatie met anderen kan verbeteren. Daarnaast ook hoe ik deze verbeterpunten zou kunnen aanpakken. Je zou kunnen zeggen:“ Mijn eigen blinde vlek is stukken kleiner geworden”.

‘Als je elkaar op dag 1 voor het eerst ontmoet, kun je je nog niet voorstellen dat je binnen een paar uur elkaar zinvolle feedback durft te geven. Henk de Koning en Niko Stammes slaagden er perfect in een prettige situatie te creëren, waarin je met elkaar heel veel kunt leren’

‘Een ontzettend leuke training, waarbij je weer even heel dicht bij jezelf kunt komen en de tijd hebt om met je eigen ontwikkeling bezig te zijn’.

‘ Echt stilstaan bij jezelf, zodat je wordt uitgedaagd om er daadwerkelijk iets mee te doen’.

‘Ik zou graag nog meer van dit soort trainingen doen, want ik heb ontzettend veel van jullie geleerd! Tot ziens , en ja de vonken vliegen ervan af’.

‘Een persoonlijke benadering en diepgang in de onderdelen. De groep is zo divers, dat je ook heel veel van de anderen leert’.

‘Ik hou me aanbevolen voor de vervolgcursus!’.